A Bodó Vadász Vendégház ajánlásával


Hozzávalók: 1 db fácán, 1 gerezd fokhagyma, zsír, 1 db vöröshagyma, pirospaprika, őrölt bors, babérlevél, őrölt köménymag, só, liszt, 1 pohár tejföl
A kibelezett fácánt, megmosom, bedörzsölöm fokhagymával, és kisebb darabokra vágom. Egy lábosban megolvasztom a zsírt, üvegesre pirítom rajta a megtisztított, apróra vágott hagymát. Belekeverem a pirospaprikát, őrölt borsot, az őrölt köménymagot és a feldarabolt fácánt. Sózom, és enyhén megpirítom, megszórom liszttel, és forró vízzel felengedem. Így párolom kb.50 percig.(Ha a fácán öreg, tovább párolom.) Amikor a hús megpuhult hozzákeverem a tejfölt, galuskával tálalom.
Tekintse meg partnerünk további ajánlatait:
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Triatlon vereny és Szent István nap   |  
2017. augusztus 18. és 2017. augusztus 20. között
Délelőtt a triatlon versenyszámok, délután családi programok este pedig könnyűzenei koncertek és látványos tűzijátékot láthatnak azok, akik a tóparton töltik ezt a napot.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Szent István Napok   |  
2017. augusztus 18.
Az államalapítás ünnepe alkalmából egy több napos rendezvény, a Fonyódi Szent István Napok koncertekkel, néptánc-fellépéssel és este tűzijátékkal várja a helyieket és az odaérkezőket egyaránt évek óta.

Kulturális örökség

Kettesfogathajtó verseny   |  
2017. augusztus 18. és 2017. augusztus 19. között

Hagyományos kettesfogathajtó versenyek, bemutatók várják az érdeklődőket. 

További információ: http://www.balatonszarszo.hu

Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!